2015. július 16., csütörtök

gyógyulásra van szükségem

Ma megnéztem ezt a Ted-Talk-ot:
Salvatore Iaconesi: What happened when I open-sourced my brain cancer

Arra gondolok, most így utána, hogy talán nagyon is szükségem van a gyógyulásra. Úgy értem, szükségem van arra, hogy gyógyulásra legyek kényszerülve, hogy foglalkozni kezdjek egyáltalán magammal, a környezetemmel, kapcsolataimmal. Hogy megpróbáljak változtatni szokásaimon, hozzáállásomon, vagy egyáltalán bármin. Gyógyulásra van szükségem, hogy elhihessem, hogy kivételes helyzet az, amit éppen megélek, és ez a különlegesség felhatalmaz rá, hogy furcsa dolgokat műveljek. A furcsa nem azt jelenti, hogy csak azért furcsa, hogy ne legyen kevésbé furcsa, hanem hogy furcsa azért, hogy spontán lehessen és kíváncsian kereső. Gyógyulásra van szükségem, de rettegek a diagnózistól. Nem komfortos. Még húzom-halasztom. Inkább nem gondolok arra, hogy mennyi minden már-már kritikushoz közeli a testi-lelki-pszichés egészségem szempontjából. Valamiféle előgyógyulásra van szükségem ahhoz, hogy egyáltalán beismerjem magamnak kertelés nélkül, hogy gyógyulásra van szükségem.

És milyen jó lehet néha indokolatlannak tűnően nyitottnak és érdeklődőnek lenni... Mondom (írom) indokolatlanul.

3 megjegyzés:

  1. És a gyógyulás folyamata elkezdődött! Kiírtad magadból, leírtad nekünk. Legalább a tényt. Háttérben futó programként (ima)támogatásomra számíthatsz.

    VálaszTörlés
  2. Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire
    Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    van hitelünk az Ön számára ..

    VálaszTörlés